Internationaal Transport Amsterdam

Al meer dan 40 jaar verzorgt Swift Amsterdam Internationaal transport. Een hecht team van planners en koeriers staat voor u klaar. Uw pakket, brief, machine onderdeel, contract of werktekening wordt door ons stipt op tijd afgeleverd.

Internationaal Transport nodige en benieuwd naar wat wij als voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 - 4651212, mail of het contactformulier!

Persoonlijk contact met de planning
Simpel boeken via webordening
Flexibel mogelijkheid tot wijzigen

Internationaal Transport door Swift Amsterdam

Internationaal Transport kan je opdelen in twee delen. Eén is vervoer via de weg middels vrachtwagen of bus. De ander bestaat uit internationaal transport via de lucht. Swift treedt hier vooral op als transportbemiddelaar. Wij zorgen er voor dat uw pakket, middels de grotere internationale koeriersbedrijven, op de plek van bestemming aankomt. Afhankelijk van het tijdstip, de afleverlocatie en uw pakket, kiezen wij de beste optie voor uw zending. Zowel in tarief als in dienst.

Waarom Swift MEGA Logistics

 • Korte lijnen met de international transportdiensten.
 • Duidelijke communicatie over de zending.
 • Scherpe tarieven
 • Directe communicatie met koeriersbedrijven
 • Bij vertragingen lukt het Swift om deze snel op te lossen.
 • Track & Trace via swiftonline.nl
 • Binnen Europa maken gebruik van ons eigen transportnetwerk.

Internationaal uw zending volgen

Bij internationaal transport wordt uw zending niet standaard de volgende dag geleverd. Het tijdstip en de snelheid waarop uw zending wordt afgeleverd is afhankelijk van de bestemming. Dit betekent, ook binnen Europa, dat uw pakket er vaak meerdere dagen over doet. Uiteraard doen wij ons best om de kortst mogelijke levertijd te waarborgen. Neem voor de actuele levertijden contact met ons op.

Internationaal transport met spoed?

Hebt u met spoed een koerier nodig die internationaal transport voor u regelt? Neem dan contact met op via het nummer 020 - 4651212. Voor spoedzendingen naar het buitenland verstrekken wij geen garanties. Vooral naar landen buiten de Europese Unie is het niet mogelijk om een gegarandeerde afleverdatum af te geven. Dit in verband met de douane.Wij raden u aan om altijd eerst contact met ons op te nemen. Afhankelijk van bestemming kunnen wij u een goede inschatting geven van de afleverdatum.

Internationaal Transport Tarieven & Diensten

Een zending met een bestemming buiten de EU dient altijd voorzien te zijn van een proforma invoice. Dit is een officieel document met informatie over de inhoud van het pakket. Zendingen zonder dit document lopen vaak vertraging op bij de douane. Swift kan voor u de zending voorzien van ee dergelijk document. Daarvoor hebben wij de volgende informatie nodig:

 • het telefoonnummer van de ontvanger
 • de volledige adresgegevens van de ontvanger
 • een beschrijving van de goederen
 • de waarde van de goederen
 • het gewicht dan wel volumegewicht van de zending

Voor meer informatie over internationaal transport tarieven kunt u contact met ons opnemen via mail of via het contactformulier.

Internationaal Transport Verzekerd Versturen

Als u waardevolle goederen naar het buitenland wilt versturen, kunt u er voor kiezen om uw pakket extra te verzekeren. In geval van vermissing of schade wordt de waarde van de zending uitgekeerd. Wilt u gebruik maken van deze service?Vraag dan naar de voorwaarden als u contact met ons opneemt.

020 - 4651212
info@swiftonline.nl
BEL DIRECT: 020 - 4651212