Koeriersdienst Amsterdam

Swift heeft als Koeriersdienst Amsterdam uitgekozen als de basis van waaruit zij al meer dan 40 jaar opereert. Een hecht team van ervaren planners en koeriers zorgen er voor dat uw brief, onvervangbare werktekening of ander waardevol pakket stipt op tijd wordt bezorgd.

Benieuwd naar wat Swift voor u kan doen? Neem dan contact met ons op via 020 - 4651212, mail of het contactformulier!

Persoonlijk contact met de planning
Simpel boeken via webordening
Flexibel mogelijkheid tot wijzigen

Koeriersdienst Swift Amsterdam

Via onze online portal kunt u elke zending, groot of klein, simpel regelen. Ons systeem zorgt er voor dat u uw pakket, brief of colli gemakkelijk kunt invoeren. 7 dagen per week 24 uur per dag staan wij voor klaar. Swift kenmerkt zich dan ook voor haar persoonlijke en flexibele service.

Pakket Volgen

U kunt uw pakket altijd volgen. Wij maken gebruik ban de modernste Track en Trace technieken die het mogelijk maken altijd en overal uw kostbare zending te traceren. Via het wereldwijd GPS Systeem bent u altijd op de hoogte van waar uw kostbare zending zich bevindt. Voer de unieke Track & Trace code in en u weet direct waar uw pakket, brief of ander waardevol item is.

Direct een koeriersdienst nodig?

Hebt u voor een snelle koeriersdienst Amsterdam en omstreken afgezocht? Dan bent u bij Swift aan het juiste adres. Onze koeriers zijn altijd in de buurt. Wij werken alleen met lokale chauffeurs die als koerier Amsterdam en omstreken beter kennen dan wie dan ook. Swift garandeert snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee uw pakket, spoed óf normaal al binnen 1 uur kan worden opgehaald en bezorgd.

Koerier tarieven & diensten

Swift begrijpt dat tijd, stiptheid en zekerheid van groot belang is. Daarom bieden wij binnen Nederland de mogelijkheden aan die passen bij de behoeften van deze tijd. U heeft via swiftonline.nl toegang tot vier overzichtelijke diensten voor het ophalen en bezorgen van uw colli, zending of pakket:

020 - 4651212
info@swiftonline.nl
BEL DIRECT: 020 - 4651212