Internationaal Koerier Amsterdam

Swift heeft als internationaal koerier Amsterdam als basis van waaruit zij opereert. Met meer dan 40 jaar ervaring zorgt een ons team er voor dat uw zending, brief, machine onderdeel, contract of werktekening stipt op tijd wordt afgeleverd.

Benieuwd naar wat wij als internationaal koerier voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020-4651212, mail of het contactformulier!

Bereken uw ritprijs

Swift als Internationaal Koerier

Internationale koeriersdiensten kan je opdelen in twee delen. Eén is direct vervoer via de weg, de ander bestaat uit internationaal luchttransport. Swift treedt hier, als internationaal koerier, vooral op als een transportbemiddelaar. Wij zorgen er voor dat uw zending middels de grotere internationale koeriersbedrijven op de plek van bestemming aankomt. Afhankelijk van de afleverlocatie kiezen wij de beste optie voor uw pakket. Zowel in tarief als in dienst.

Persoonlijk contact met de planning
Simpel boeken via webordening
Flexibel mogelijkheid tot wijzigen

Waarom Swift MEGA Logistics

 • Korte lijnen met de international koerierstdiensten.
 • Duidelijke communicatie over de zending, ook bij eventuele vertragingen.
 • Scherpe tarieven
 • Met grootvervoerders communiceren is vaak lastig. Swift weet hoe en waar ze moeten zijnen krijgt sneller antwoord op uw vraag.
 • Bij vertragingen lukt het Swift om deze snel op te lossen.
 • Track & Trace via swiftonline.nl
 • Binnen Europa maken gebruik van ons eigen koeriersnetwerk.

Internationaal Pakket Volgen

Internationale zendingen worden niet standaard de volgende dag geleverd. Het tijdstip en de snelheid waarop uw pakket wordt afgeleverd is sterk afhankelijk van de bestemming. Dit betekent, ook binnen europa, dat uw zending er vaak meeerdere dagen over doet. Uiteraard doen wij ons best om de kortst mogelijke levertijd te waarborgen. Neem voor de actuele levertijden contact met ons op.

Direct een Internationaal koerier nodig?

Hebt u met spoed een internationaal koerier nodig? Neem dan contact met op via het nummer 020-4651212. Voor spoedleveringen aan het buitenland verstrekken wij geen garanties. Vooral naar landen buiten de EU is het lastig om een gegarandeerde afleverdatum af te geven in verband met de douane. Wij raden u aan om altijd eerste contact met ons op te nemen, wij kunnen u dan afhankelijk van de bestemming een goede inschatting geven voor de afleverdatum.

Internationaal Koerier Tarieven & Diensten

Zendingen die naar landen buiten de Europese Unie gaan, moeten voorzien zijn van een proforma invoice. Dit is een document waarop informatie over de inhoud van het zending staat vermeld. Zonder dit document loopt uw zending vertraging op bij de douane. Eén van de diensten die wij aanbieden, is het opstellen van een proforma invoice welke wij toevoegen aan de zending. Daarvoor hebben wij de volgende informatie nodig:

 • het telefoonnummer van de ontvanger
 • de volledige adresgegevens van de ontvanger
 • een beschrijving van de goederen
 • de waarde van de goederen
 • het gewicht dan wel volumegewicht van de zending

Voor meer informatie over de internationale koerier tarieven kunt u contact met ons opnemen via mail of via het contactformulier.

Internationaal Verzekerd Versturen

Als u belangrijke, zeer vertrouwelijke of waardevolle goederen naar het buitenland wilt versturen, kunt u er altijd voor kiezen om uw pakket extra te verzekeren. In geval van vermissing of schade wordt de waarde van de zending uitgekeerd. Wilt u gebruik maken van deze service?Vraag dan naar de voorwaarden als u contact met ons opneemt.

020 - 4651212
planning@swiftonline.nl
BEL DIRECT: 020 - 4651212