Swift is uw koerier voor 'kunstveiling.nl'

Swift MEGA Logistics is een koeriersdienst met landelijk dekkend netwerk in Nederland en België gespecialiseerd in het transport van kwetsbare goederen. In samenwerking met Kunstveiling.nl biedt Swift transport voor kunstwerken, en dit voor vaste tarieven vanaf 47,96 euro inclusief BTW.

Arthur Brouwers (Kunstveiling.nl): “Swift MEGA Logistics is sinds 2012 de vaste koerier voor het bezorgen van kunstwerken vanuit kunstveiling.nl. De diensten van Swift zijn via de ordermodule nu ook beschikbaar voor alle klanten van Kunstveiling.nl”.

Bent u koper van een item? U dient contact op te nemen met de verkoper om de bezorging in gang te zetten. Heeft u een item bij de Veilingmeester accounts gekocht? Dan vraagt u bezorging aan via finance@kunstveiling.nl

Een verkoper kan de order makkelijk online aanvragen en betalen via de drie stappen uit onderstaande ordermodule. Swift haalt de kunstwerken bij de verkoper op en vervolgens worden deze binnen vijf werkdagen op het bezorgadres afgeleverd. Swift zorgt voor een correcte afstemming met de ontvanger.


Kies hieronder de afmetingen van uw kunstwerk(en)
020 - 4651212
planning@swiftonline.nl
BEL DIRECT: 020 - 4651212