Koerier Leiden

Bent u op zoek naar een koerier in Leiden? Neem dan contact op met Swift Mega Logistics. Al meer dan 40 jaar zijn wij de vertrouwde partner van meer dan 300 bedrijven in heel Nederland. Dagelijks verzorgen wij de pakketten en de post van grote en kleine bedrijven tussen steden als Amsterdam, Utrecht, Almere en Leiden.

Onze focus ligt op klanttevredenheid. Swift staat dan ook bekend als een betrouwbare partner in logistieke vraagstukken. Uw pakket wordt altijd stipt op tijd opgehaald en afgeleverd. Onze koeriers zijn nooit ver weg en garanderen dat uw waardevolle zending veilig op de juiste bestemming aankomt.

Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via of het rechter contactformulier of bel: 020 - 4651212.

Persoonlijk contact met de planning
Simpel boeken via webordening
Flexibel mogelijkheid tot wijzigen

Koerier Leiden: Tarieven & Diensten

Bij koeriersdienst Swift begrijpen we dat de zekerheid dat uw pakket op tijd wordt opgehaald, en nog belangrijker op tijd wordt afgeleverd, van groot belang is. Wij bieden u om die reden de mogelijkheid om de ophaal~ en leveringstijden aan te passen naar uw behoeften. U kunt via het boekingssysteem eenvoudig aangeven hoe en wanneer u uw pakket bezorgd wil hebben. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Spoed+

 
 • Beschikbaarheid: heel Nederland
 • Zo snel mogelijk opgehaald en afgeleverd.
 • Gegarandeerde levering.
 • Max. gewicht order: 450 kg.
 • Max. afmetingen: 180 x 120 x 115 cm

Spoed

 
 • Beschikbaarheid: heel Nederland (excl. Waddeneilanden)
 • Aangemeld en beschikbaar voor pick-up: uiterlijk 14:00 u. Afgeleverd: binnen 4 uur.
 • Ritten 200 tot 300 km: één uur extra. Ritten boven 300 km: twee uur extra.
 • Max. gewicht: 50 kg.
 • Max. afmetingen: 150 x 30 x 30 cm.

Overnight

 
 • Beschikbaarheid: heel Nederland (excl. Waddeneilanden)
 • Vast tarief: € 0,00.
 • Uiterlijk aangemeld en beschikbaar: 15:00 u. Levering: volgende werkdag tussen 08:00 – 17:00 u.
 • Max. één pakket
 • Max. gewicht: 50 kg.
 • Max. afmetingen:120 x 30 x 30 cm.

Waarom Koeriersbedrijf Swift MEGA Logistics?

 • U weet altijd waar uw pakket is;
 • Duidelijke communicatie over de zending;
 • Scherpe tarieven;
 • Specialist in grote & waardevolle pakketten;
 • Bij vertragingen lukt het Swift om deze snel op te lossen;
 • Track & Trace via swiftonline.nl;
 • Voor internationale zendingen maken gebruik van ons eigen koeriersnetwerk;

Voor elk pakket een oplossing

Als koerier zijn wij zeer flexibel en kunnen wij voor iedere zending een oplossing bieden. Of het nu gaat om een eenmalige zending of om dagelijkse post, wij bieden u de zekerheid dat uw pakket wordt opgehaald én op de locatie wordt bezorgd op het door u gekozen moment.

Nationale koeriersdienst

Als koeriersdienst kunnen wij, met uitzondering van de waddeneilanden, binnen heel Nederland binnen 1 tot 2 uur uw pakket ophalen en, wanneer het moet, dezelfde dag bezorgen. Kies daarvoor onze spoed plus service. Heeft uw pakket minder haast, kies dan voor onze overnight service. Wij halen het pakket op en bezorgen deze gegarandeerd de volgende dag op het door u uitgekozen adres.

Internationaal koeriersdiensten

Wilt u een pakket verzenden naar het buitenland? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen netwerk van koeriers dat voor de meeste Europese landen binnen 2 werkdagen uw pakket kan bezorgen. Wilt u een zending buiten Europa laten bezorgen? Ook dan kunnen wij helpen. Bereken hier eenvoudig wat de kosten zijn voor het vervoeren van uw pakket naar één van de 196 landen in de wereld of lees hier meer over de voorwaarden.

Pallet transport

Wilt u meerdere pakketten laten vervoeren middels pallets? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor grotere zendingen kunt u gebruik maken van onze diensten. De keuze om via deze weg goederen in bulk te vervoeren is in veel gevallen stukken voordeliger dan per stuk. Wilt u meer weten over de voordelen en informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 020 - 4651212.

Geconditioneerd transport

Moeten er goederen vervoert worden en moeten deze op een bepaalde temperatuur blijven? Dan is geconditioneerd transport een uitkomst. Of het nu bevroren of op een specifieke temperatuur moet aankomen, onze koeriersdienst zorgt voor de juiste condities met behoud van kwaliteit én snelheid.

Spoed koerier Leiden

Heeft zending haast? Moet deze vandaag bezorgd worden? Dan heeft u de keuze uit twee type diensten. Met spoed plus zorgen wij binnen de middelen die we hebben dat uw zending zo snel als mogelijk wordt opgehaald en bezorgd. Sneller dan dit kan niet binnen Nederland en uw zending wordt gegarandeerd vandaag bezorgd. Met onze normale spoed service bieden wij ook de garantie dat uw zending vandaag wordt bezorgd. Echter moet deze voor 1400 worden aangemeld en wordt deze binnen vier uur bezorgd mits binnen 200 kilometer van uw adres. Boven de 200 kilometer rekenen we een uur extra. Heeft uw pakket spoed? Neem dan direct contact op.

Periodieke koeriersdiensten

Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse zendingen kunt u via ons portaal heel eenvoudig inboeken. Of het hier nu gaat om een lunch die moet worden bezorgd of om een het bezorgen van meubels, ons systeem zorgt ervoor dat uw pakket op tijd wordt opgehaald en bezorgd.

Is één van de bovenstaande oplossingen niet wat u zoekt maar bent u op zoek naar een andere specifieke vervoersoplossing? Neem dan contact met ons op. Voor elk pakket hebben wij een oplossing.

Uw pakket volgen met Track & Trace

Nadat uw pakket is opgehaald door onze koerier kunt u heel eenvoudig uw zending volgen. Door middels de door ons geleverde track en trace kunt u uw pakket de gehele route volgen. Op die manier weet u ten alle tijde waar uw pakket is, of deze vertraging heeft en wanneer deze is aangekomen en afgeleverd. Op dit manier houdt u controle over uw waardevolle zending en bent u altijd op de hoogte.

Tarieven & Diensten voor Internationaal Transport buiten de EU.

Zendingen die naar landen buiten de Europese Unie gaan, moeten voorzien zijn van een proforma invoice. Dit is een document waarop informatie over de inhoud van het zending staat vermeld. Zonder dit document loopt uw zending vertraging op bij de douane. Eén van de diensten die wij aanbieden, is het opstellen van een proforma invoice welke wij toevoegen aan de zending. Daarvoor hebben wij de volgende informatie nodig:

 • het telefoonnummer van de ontvanger
 • de volledige adresgegevens van de ontvanger
 • een beschrijving van de goederen
 • de waarde van de goederen
 • het gewicht dan wel volumegewicht van de zending

Voor meer informatie over de internationale koerier tarieven kunt u contact met ons opnemen via mail of via het contactformulier.

Internationaal transport verzekerd verzenden

Als u belangrijke, zeer vertrouwelijke of waardevolle goederen naar het buitenland wilt versturen, kunt u er altijd voor kiezen om uw pakket extra te verzekeren. In geval van vermissing of schade wordt de waarde van de zending uitgekeerd. Wilt u gebruik maken van deze service? Vraag dan naar de voorwaarden als u contact met ons opneemt.

Koeriersdienst Leiden?

Kortom, op zoek naar een koerier in Leiden? Neem dan contact op met Swift via 020 - 4651212.

085 - 0775077
planning@swiftonline.nl
BEL DIRECT: 085 - 0775077